Eveline Van Melckebeke

Mijn creatieve reis

Gebeten door de digitale designmicrobe tijdens een cursus webdesign, waar html en css geen geheimen meer voor mij hadden, werd mijn honger naar meer alleen maar groter. Die eerste vonk groeide uit tot een passie toen ik bij Graviteit aan de slag ging. Daar, in een omgeving die zelfstudie en exploratie aanmoedigde, werd mijn stageplek mijn lanceerplatform: ik kreeg er een vast contract en ontdekte wat ik écht wilde doen.

Ik ontdekte het plezier van het combineren van technische precisie met creatieve ontwerpen. Animaties, het spelen met typografie, kleuren en beelden brengen elk project tot leven op een manier die me blijft boeien. Met elke nieuwe website daag ik mezelf uit iets unieks te leren, iets dat nog niet in mijn arsenaal zat. Dat is het mooie aan dit vak: de constante evolutie, de eindeloze mogelijkheden die nooit vervelen.

Het grootste cadeau aan het einde van de dag? Een tevreden klant en het weten dat ik, op mijn eigen unieke wijze, heb bijgedragen aan hun groei. Dit pad, van eindeloze ontdekking en creatieve voldoening, is wat mij drijft.

En ik ben nog lang niet klaar met verkennen 😉

Eveline Van Melckebeke

Ik ben trots dat ik dagelijks mijn creatieve krachten kan bundelen met het team van Graviteit! Ben je benieuwd wat wij samen al gerealiseerd hebben?